Aracınızın far ayarlarını yaptırın!

Ece Lastik ecelastik 20/07/2020 0 Yorumlar

Aracımız seyir halindeyken dikkat etmemiz gereken önemli durumlar vardır. Hem sizin güvenliğiniz hem de yaya ve diğer sürücülerin güvenliği açısından araçlarımızın bakımını zamanında yapmamız gerekmektedir. 
Aracınızın bakımını yaparken mekanik aksamlarına gösterdiğiniz özeni sizin gece sürüşünüzü etkileyen farlarınıza da göstermeniz önemlidir. 
Türkiye’de gerçekleşen trafik kazalarının büyük çoğunluğu far ayarlarının bozuk olmasından kaynaklandığı gerçeğini göz önünde bulundurursak, aracınızın far ayarlarının alanında uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. 
Sürüş halinde görüş açınızın düzgün olmasının yanı sıra karşınızdan gelen aracında görüşünü etkilemeyecek derecede far ayarının yapılması gerekmektedir. Bu alanda deneyimli firmaları tercih ederek hem kendi güvenliğinizi hem de diğer sürücü ve yayaların güvenliğini tehlikeye atmamış olursunuz.
Doğru şekilde ayarı yapılan farlar her 10 santimetrede 1 santimetre aşağı gelecek şekilde ayarlanmıştır. Böylelikle farlardan yansıyan ışık toprağa vurarak sürücülerin görüş açılarının en kaliteli duruma getirmektedir. 
Bu durumda far ayarlarınızı en düzgün şekilde yapacak uzman personel ile sürüşünüzü en kaliteli duruma getirebilirsiniz. 
Gerek aracınızın vizeden geçmesi gerekse güvenilir sürüş sağlamak için aracınızın far ayarlarınızı düzgün yaptırdığınızdan e

 

Bu Yazı Hakkında Görüşleriniz Bizim İçin Çok Değerli. Yorumunuzu Gönderin Lütfen...