Aracınızın Bakımlarını İhmal Etmeyin!

Ece Lastik ecelastik 23/06/2020 0 Yorumlar

Koronavirüs sebebiyle kalabalık ortamlardan uzak kalmaya çalışıyoruz. Kimimiz aracını bırakıp işine gidiyor kimimiz kalabalıktan uzak durmak için aracıyla gideceği yerlere varıyor. Peki aracımızın bakımlarını ne sıklıkla yapıyoruz?
 Benzinli ve dizel araçlar farklı aralıkla ile bakım yapılmaktadır. Bunun yanında aracınızın lastiklerinin ve fren sistemlerinin bakımlarını da düzenli olarak yaptırmamız hayati önem taşımaktadır.
 Bunun yanı sıra sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle uzun süre kapımızın önünde yatan araçlarımızın lastikleri de basınçlarını kaybetmiş olabilir. Bu koşullarda aracı kullanmak hem aracın önemli parçalarına zarar verebilmekte hem de maddi ve manevi açıdan ciddi kayıplara sebebiyet vermesi muhtemeldir. 
 Gerek şehir içi gerekse şehirler arası yolculuk yapmadan önce aracımızın mekanik ve lastik bakımlarının yapılması gerekmektedir. 
 Bunun yanı sıra uzun süre bekleyen otomobillerimizin akülerinde de sıkıntılar yaşanmış olabilir. Bu noktada akü değeri de kontrol edilmelidir. 
 Motor yağlarının çok uzun süre beklemesi sonucunda kurumalar olabilmektedir. Aracımızın bu koşullarda çalıştırılması motora zarar verebilir. Aracımızı çalıştırmadan önce yağ çubuğundan motor yağının seviyesi ve yoğunluğu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 
 Her otomobil lastiğinin modeline göre farklı basınç değerleri bulunmaktadır. Aracınızın lastiğinin daha uzun ömürlü olması için doğru basınç değerlerinde şişirilmesi ve bakımlarının titizlikle yapılması önemlidir. 
 Ece Lastik olarak dünyanın en iyi lastik markalarını bünyemizde barındırarak siz değerli müşterilerimize izmirde lastik fiyatlarının en iyi şartlarda sunmak için çalışıyor, aracınıza en uygun lastiği en iyi fiyat garantisi ile sunmak için çaba gösteriyoruz. İzmir’de Bornova ve Buca’da hizmet veren mağazalarımızı ziyaret ederek aracınıza en uygun lastiği almak için sizleri bekliyor olacağız.

Bu Yazı Hakkında Görüşleriniz Bizim İçin Çok Değerli. Yorumunuzu Gönderin Lütfen...