Jant ve Lastikler Nasıl Parlak Görülür?

Ece Lastik ecelastik 25/03/2020 0 Yorumlar

Jant ve Lastikler Nasıl Parlak Görülür? 
Otomobillerimizde genellikle en fazla deforme olan ve kirlenen bölgeler jant ve lastiklerdir. Kışın sürekli suya maruz kalan yazın ise kuru ve sıcak zemine temas eden lastiklerimiz ve jantlarımızın bakım ve temizliklerini de özenle yapmamız ürünlerimizin kullanım süresini uzatacaktır. 

Peki biz otomobilimizi kullanırken zift, çamur ve birçok olumsuz duruma maruz kalan jant bakımını nasıl yapılır?

Otomobilinizde yer ile en çok temas eden parçaların başında jant gelmektedir. Bu sebeple, jantlarında kirlenme oranı diğer parçalara göre daha yoğun olur. Jant ve lastiklerimizi uzun süre temizlemezsek ilk temizlememizde kirleri çıkarmak oldukça zor olacaktır. Bu sebeple jant ve lastik bakımlarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. 
Öncelikle jantlarınızı sabunlu su ile dikkatle temizleyip bir süre bekletmeliyiz. Bunun akabinde sünger ile jantlarımızı silerek sabunlu katmanı temizleyin. Ardından jantlar için özel olarak üretilen jant temizleme solüsyonunuzu kuru bir bezle janta sürün. Bu aşamadan sonra jantlarınızın temizlik işlemi tamamlanmış olacaktır. 
Jantlarınızın daha parlak görünmesini isterseniz jantlarınızı sabun dışında arap sabunu ile de temizlemeniz önerilir. 

Peki jantlarınızı nasıl parlatabilirsiniz?
Günümüzde jant ve lastik fiyatlarını baz aldığımızda jant ve lastik taktırmak isteyen kişiler araçlarında jant ve lastiklerinin her zaman parlamasını ister. Peki jantlarımızı ve lastiklerimizi nasıl parlatabiliriz?
Öncelikle jant ve lastiğimizi tazyikli bir su ile temizlememiz gerekmektedir. Ardından ıslan ve nemli bölgeler kuru bezle silinmelidir. Kurulama işlemini tamamladıktan sonra özel jant parlatıcı kimyasalları kuru bez ile jantlarınıza uygulamanız yeterli olacaktır. 
Lastikler için özel lastik parlatıcı sıvılar kullanarak aracınızın lastiklerini parlatabilirsiniz.

Ece Lastik olarak aracınızın her zaman mükemmel görünmesini isteriz. Buca ve Bornova şubelerimizde yüzlerce lastik ve jant çeşitlerimizi görmek isterseniz sizleri mağazalarımıza bekleriz. İzmir’de jant ve lastik fiyatları noktasında size en iyi hizmet veren Ece Lastik olarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile hizmet etmekten mutluluk duyacağız.

Bu Yazı Hakkında Görüşleriniz Bizim İçin Çok Değerli. Yorumunuzu Gönderin Lütfen...